Bowsers Donut hundeseng - Sildeben

På lager
VARENR
143271-sild
En klassisk blød og hyggelig hundeseng i et smukt sildebens mønster. Hundesengen er oval, men en kraftig pude rundt i kanten og en løs bundpude. En fantastisk seng for din hund at krølle sig sammen i - eller strække ud. Bowsers hundesenge er kendetegnet ved den lækre kvalitet, og ydermere rengøres den let med en støvsuger. Vævningen i stoffet bevirker at hundehår og snavs bliver liggende på overfladen og ikke trænger ind i stoffet.
Fra 1.099,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

En klassisk blød og hyggelig hundeseng i et smukt sildebens mønster. Hundesengen er oval, men en kraftig pude rundt i kanten og en løs bundpude  En fantastisk seng for din hund at krølle sig sammen i - eller strække ud.

Bowsers hundesenge er kendetegnet ved den overlegne kvalitet, en seng der bare holder formen og farven, vask efter vask. Ydermere rengøres den let med en støvsuger. Vævningen i stoffet bevirker at hundehår og snavs bliver liggende på overfladen og ikke trænger ind i stoffet.

Desuden er det åndbart og derfor velegnet både sommer og vinter. Den løse bundpude kan også bruges som en rejse- eller burmåtte.

Produceret i Canada af Bowsers Pet Products.

Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Producent Bowsers Pet Products
Farve Sort/Hvid
Materiale Betrækket er i microvelour (microfiber) - kraftigt og slidstærkt møbelstof. Inderpudens fyld er af 100% bedste polyester kvalitet, også kaldet virgin polyester. Det bibeholder sin elasticitet og spændstighed, så sengen holder pasformen, også efter lang ti
Pleje Betrækket har en kraftig YKK lynlås. Betræk og den løse bundpude kan maskinvaskes ved 30° og tørretumbles på kold luft. Ved tørretumbling af den løse pude kan der lægges en tennisbold el.lign. med, så puden igen får fylde. Inderpude skal håndvaskes.
Størrelsesguide
Bowsers Donut hundeseng - Ash

Størrelses skema. 

Bemærk på grund af  hundesengens kraftige kant, er liggemålet mindre end det udvendige mål. 

                Udvendige mål                   Indvendige mål 
Small         69 x 56 x 18 cm              48 x 28 13 cm 
Medium    89 x 69 x 20 cm            66 x 43 x 15 cm 
Large        107 x 81 23 cm              79 x 48 x 18 cm

 

 

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Bowsers Donut hundeseng - Sildeben
Din bedømmelse
© 2018 smileydog.dk All Rights Reserved.