BUSTER ActivityMat opgave, Forårsrulle (Niveau 1)

BUSTER ActivityMat opgave, Forårsrulle (Niveau 1) VARENR. K274342
Forårsrullen er en ekstra opgave til Buster Aktivitets måtte. Den består helt enkelt 4 lommer, som kan fyldes med godbidder. Derefter rulles opgaven sammen og sættes fast på aktivitets måtten.
BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden.
Se video - KLIK HER
Pris
69,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: Ikke på lagerBeskrivelse

Detaljer

Forårsrullen er en ekstra opgave til Buster Aktivitets måtte. Den består helt enkelt 4 lommer, som kan fyldes med godbidder. Derefter rulles opgaven sammen og sættes fast på aktivitets måtten. BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden. Den opgave er i sværhedsgrad 1, en rigtig god opgave at lade hunden starte med
Yderligere information

Yderligere information

Producent Buster
Størrelse legetøj Forårsrulle
Farve Rød/gul
Bemærkning Lad aldrig hunden være alene med aktivitetslegetøjet. Hunden må ikke tygge eller bide i aktivitetslegetøjet. Hold altid øje med hunden. Opbevar aktivitetstæppet i den medfølgende taske (leveres med startsættet), og læg den væk, når legetøjet ikke er i bru
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér