BUSTER ActivityMat opgave, Rottefælde (Niveau 2)

BUSTER ActivityMat opgave, Rottefælde (Niveau 2) VARENR. K274345
Ekstra opgave til Buster aktivitets måtte, Rottefælden består af en aflang taske, som kan sættes fast på tæppet. Inden i tasken er der en mindre pose, som enten kan foldes eller sættes fast så "halen" stikker ud.
BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden.
Se video - KLIK HER
Pris
69,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Beskrivelse

Detaljer

Ekstra opgave til Buster aktivitets måtte, Rottefælden består af en aflang taske, som kan sættes fast på tæppet. Inden i tasken er der en mindre pose, som enten kan foldes eller sættes fast så "halen" stikker ud. BUSTER Activitets måtte er et nyt og anderledes aktivitetslegetøj til hunde. Der er rigtig mange forskellige kombinationsmuligheder, så aktivitetsmåtten aldrig bliver kedelig eller triviel for hunden. Den opgave er i sværhedsgrad 2, hunden bør være i stand til at løse opgaver på niveau 1 før den præsenteres for disse opgaver.
Yderligere information

Yderligere information

Producent Buster
Størrelse legetøj Rottefælde
Farve Grøn
Bemærkning Lad aldrig hunden være alene med aktivitetslegetøjet. Hunden må ikke tygge eller bide i aktivitetslegetøjet. Hold altid øje med hunden. Opbevar aktivitetstæppet i den medfølgende taske (leveres med startsættet), og læg den væk, når legetøjet ikke er i bru
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér