EQdog Click' N Treat™ godbidstaske

På lager
VARENR
EQ802-140
Praktisk godbidstaske der har alt det, en godbids taske skal kunne. EQdog Click' N Treat™ godbidstaskes kan nemt åbnes med en hånd, og åbningen er så stor, så selv en stor hånd kan komme derned. Click' N Treat har en udskiftelig innerpose, så du behøver ikke gøre hele godbidstasken rent, hvis du har haft fedtede godbidder med. Foran en lomme med velcro lukning til clikker eller ligneden. Bag på tasken en lynlås lomme til f.eks nøgler. Tasken måler 18x21 cm, og bæres med et kraftigt justerbart nylonbælte med klikspænde.
389,00 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Praktisk godbidstaske der har alt det, en godbids taske skal kunne. EQdog Click' N Treat™ godbidstaskes kan nemt åbnes med en hånd, og åbningen er så stor, så selv en stor hånd kan komme derned. Godbidsposen kan holdes lukket og åbnes nemt når der er behov for det.

Click' N Treat har en udskiftelig innerpose, så du behøver ikke gøre hele godbidstasken rent, hvis du har haft fedtede godbidder med. Click' N Treat godbidstasken leveres med 2 innerposer.

Foran en lomme med velcro lukning til clikker eller lignenden. Bag på tasken en lynlås lomme til f.eks nøgler.

Tasken måler 18x21 cm, og bæres med et kraftigt justerbart nylonbælte med klikspænde. Bæltet har stor spændvidde på hele 145 cm, så du har mulighed for at benytte tasken uden på overtøjet. Taskens rumindhold er: 1 liter.

Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Størrelse m.m En str.
Farve Sort/grå
Bemærkning Produceret i slidstærkt og vandtæt materiale. Udskiftelig innerpose, der er fedt og vandtæt. Pleje: Håndvaskes med mild sæbe og lufttørres, undgå skyllemiddel
Størrelsesguide

Størrelse: 18 x 21 cm

Justerbart bælte 81 - 145 cm

Volume: 1 liter

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:EQdog Click' N Treat™ godbidstaske
Din bedømmelse
© 2018 smileydog.dk All Rights Reserved.