Levering og fragt

Levering og fragt
Normal forsendelse: leveres 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget ordren.

Vi er lagerførende i alle de varer, du finder i webshoppen. Dog kan det forekomme, at enkelte varer er udsolgt, og der vil være ekstra leveringstid. I så fald vil vi kontakte dig.

OBS! Ordren sendes samlet, når den er komplet, med mindre der er andet aftalt.

Af hensyn til miljøet forsøger vi altid at genbruge al emballage, vi modtager fra vores leverandører o. lign. Så tilgiv os for de pakker, som er sendt i en emballage, som tidligere har været brugt. Vi regner med Jeres forståelse.

Fragtpriser Danmark
For køb over kr. 500,- er fragten gratis med GLS til danske adresser.

"Hundetegn inkl. gravering" sendes altid fragtfrit til din privatadresse.

For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder.
GLS Pakkeshop kr. 35,- Gratis forsendelse ved køb over kr. 500,-
Erhvervs Pakke kr. 39,- Gratis forsendelse ved køb over kr. 500,-
GLS (med omdeling) kr. 49,- Gratis forsendelse ved køb over kr. 500,-

GLS pakke shop: Med GLS Pakkeshop bestemmer du selv, hvilken Pakke Shop du ønsker at hente din pakke i - f.eks. i nærheden af din arbejdsplads eller din hjemmeadresse. Vælg mellem 600 afhentningssteder med lange åbningstider – ofte frem til kl. 22.00.
Når pakken er klar til afhentning i den valgte Pakke Shop, modtager du en mail/sms.

Du finder Pakke Shops i butikker over hele landet - for eksempel hos boghandler, i kiosker, supermarkeder, tankstationer, Bilka Servicecentre og udvalgte Coop butikker. Du skal medbringe pakkenr. og gyldig ID, når du henter pakken.

GLS Erhverv: Få sendt pakken til dit arbejde eller anden erhvervsadresse - og spar turen til en Pakke Shop, hvis du ikke er hjemme til at modtage varerne. Der kan ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage.

GLS med omdeling: Få sendt pakken til din privatadresse med GLS. Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, kan pakken afhentes på nærmeste GLS Pakkeshop. Pakken kan dog lægges et aftalt sted, hvis du præciserer for os, hvor pakken skal stilles hos dig, husk du vælger denne form for levering, sker det på eget ansvar.

Afhentning: Spar turen til posthuset og hent pakken hos Smileydog.dk.  
Når varerne er klar til afhentning kontakter vi dig for at aftale nærmere omkring tidspunkt for afhentning. 

Afhentningsadresse: Smileydog.dk, Måløv Værkstedsby 59, 2760 Måløv

Levering med PostNord (Fragtpriser uanset ordrestørrelse)

PostNord, UDEN omdeling er kr. 39,00. Pakken leveres til nærmeste postbutik eller et valgfrit afhentningssted

PostNord med omdeling er kr. 58,- pakken leveres til din dør. Pakken kan dog lægges et aftalt sted, hvis du præciserer for os, hvor pakken skal stilles hos dig, husk du vælger denne form for levering, sker det på eget ansvar.


Fragtpriser udland
Forsendelser faktureres med en fast pris, afhængig af destination.
Sverige: 79,- dkr. 
Norge: 206,- dkr, 
Grønland: 403,- dkr, 
Færørerne: 334,- dkr, 
Finland: 237,- dkr.

Hvis varerne leveres til Grønland, Færøerne eller ikke-EU land, skal du ikke betale dansk moms af købet.
Vær opmærksom på, at der kan blive lagt told og moms på varer sendt til et land udenfor EU (f.eks. Norge), når de behandles af lokale toldmyndigheder. 
Specielt for Norge gælder, at køber du for mere end 350 NOK incl. fragt, skal du betale norsk moms af købet. Se regler for nethandel i Norge KLIK HER 

OBS! Vi sender ikke foder til udlandet.


Leveringstidspunkt
Levering af varer fra Smileydog.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen for varer købt hos Smileydog.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
Smileydog.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS/Postnord eller forhold, der er udenfor vores rækkevidde, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra 3. mand mm.

Siden er sidst opdateret den 14. april 2018.

 

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér