Vores online shop holder åbent 24/7, alle ordrer afsendes som normalt.

Spar 15% på Hevea hundelegetøj

Click and collect - lageret er åbent for afhentning tirsdag til fredag 9-15

Holdet bag Smileydog.dk

Merle Rosenkrantz

Merle er uddannet civiløkonom, med en overbygning som Cand merc i logistik og indkøb. Hun har i mange år været ansat hos Robert Bosch A/S, hvor hun har nydt at være.  

Hun har selv 2 hunde, som altid tester vores produkter inden de kommer på shoppen, uden godkendelse fra Silke og Alba accepterer vi ikke varerne. 

Merle sætter en ære i, at hjælpe sine kunder med at få valgt det produkt, som passer bedst til menneskets bedste ven.

 

 

Liselotte Reinholt

Liselotte har i mange år arbejdet inden for møbelbranchen med både salg og indkøb. Hun har også været selvstændig i nogle år med egen butik på Nordre Frihavnsgade med tilhørerende webshop. 

Liselotte har selv en dejlig hund Berta, og med hendes store interesse for hunde og katte er hun en naturlig del af Smileydog.dk, 

Liselotte er klar til at besvare spørgsmål og hjælper meget gerne med at finde de helt rigtige produkter fra Smileydog.dk til netop dit kæledyr. 

  

 

 

Silke og Alba
Her har vi cheftesterne og topmodellerne hos Smileydog.dk. Det er Merle's dejlige hunde, som giver så meget glæde i hverdagen.

Silke er en Shih Tzu med næse for godt og holdbart legetøj. Silke er født i 2013 og er en glad og legesyg hund. Hun elsker legetøj og kan hun komme afsted med det, så snupper hun gerne legetøjet. 
Alba er vores lille krudtugle, hun er en blanding imellem en Cavalier King Charles og Shih Tzu. Trunte blev født i 2019 og hendes bedste venner er Silke og Berta. Hun sætter stor pris på god mad og nyder at være cheftester på godbidderne. 

 

 

Berta
Liselottes hund, Berta er en meget selskabelig, kærlig og super sjov hund - er helt bestemt vores guldklump og ALTID glad. Hun er fuld af spillopper, og altid med, når nye produkter skal testes.

Berta danner team men Silke og Alba og alle er mere end klar til at være testpiloter hos Smileydog.dk på tøj, seler, godbidder, foder og selvfølgelig legetøjet. 

 

© 2018 smileydog.dk All Rights Reserved.