EQdog Click' N Treat™ godbidstaske

EQdog Click' N Treat™ godbidstaske VARENR. EQ802-140
Praktisk godbidstaske der har alt det, en godbids taske skal kunne. EQdog Click' N Treat™ godbidstaskes kan nemt åbnes med en hånd, og åbningen er så stor, så selv en stor hånd kan komme derned. Click' N Treat har en udskiftelig innerpose, så du behøver ikke gøre hele godbidstasken rent, hvis du har haft fedtede godbidder med. Foran en lomme med velcro lukning til clikker eller ligneden. Bag på tasken en lynlås lomme til f.eks nøgler. Tasken måler 18x21 cm, og bæres med et kraftigt justerbart nylonbælte med klikspænde.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
389,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Beskrivelse

Detaljer

Praktisk godbidstaske der har alt det, en godbids taske skal kunne. EQdog Click' N Treat™ godbidstaskes kan nemt åbnes med en hånd, og åbningen er så stor, så selv en stor hånd kan komme derned. Godbidsposen kan holdes lukket og åbnes nemt når der er behov for det.

Click' N Treat har en udskiftelig innerpose, så du behøver ikke gøre hele godbidstasken rent, hvis du har haft fedtede godbidder med. Click' N Treat godbidstasken leveres med 2 innerposer.

Foran en lomme med velcro lukning til clikker eller lignenden. Bag på tasken en lynlås lomme til f.eks nøgler.

Tasken måler 18x21 cm, og bæres med et kraftigt justerbart nylonbælte med klikspænde. Bæltet har stor spændvidde på hele 145 cm, så du har mulighed for at benytte tasken uden på overtøjet. Taskens rumindhold er: 1 liter.

Yderligere information

Yderligere information

Producent -
Størrelse m.m En str.
Farve Sort/grå
Bemærkning Produceret i slidstærkt og vandtæt materiale. Udskiftelig innerpose, der er fedt og vandtæt. Pleje: Håndvaskes med mild sæbe og lufttørres, undgå skyllemiddel
Bedømmelser

Bedømmelser 1 item(s)

Super sej og rummelig foder og treat taske!
Super robust taske. Min Labrador får alt sit foder løbende igennem leg, øvelser og søgen og hele tiden fra min EQdog godbids taske. Vi har den med altid, og den har overlevet næsten to års strabadser. Vådt og tørt vejr og koldt og varmt klima den kan det hele. Men nu skal vi have en ny. Den “gamle” kan efter to års solidt brug ikke lukke længere. Metal skinne fjederen, der lukker tasken er knækket og har slidt sig igennem stoffet. Uanset dette vil jeg til enhver tid anbefale tasken, den er sej og kan holde til at blive brugt (bare ikke for evigt)
Kvalitet
Pris
Værdi
Review by Morten Holmboe / (Indsendt den 17/01/2019)

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér