Hundegodbidder

I denne kategori finder du masser af lækre godbidder til hunde. Vi har godbidder med laks, kylling og oksekød. Vi har også tyggeben i flere størrelser, som især er god til at rense tænderne for tandsten, samt holde hundens tandkød i orden. Ikke mindst har vi tørret oksekallun, som både er sundt og lækkert for hunden. 
 • Naturea hundesnacks og godbidder en noget af det bedste på markedet. De er produceret på en mindre fabrik i Spanien som producerer de fineste snacks af friske lokale råvarer. Dertil tilsat glukosamin, chondroitin, taurin, ja alt det, som vores hundevenner har godt af.
 • Sunde og velsmagende godbidder fra Rigtig Hundemad. Snack'ene er kendetegnet ved at være 100% naturlige, der er ingen kunstige konserveringsmidler eller andre kunstige tilsætningsstoffer.
 • Tikki hundegodbidder, Stort udvalg af lækre godbidder, her finder du både tyggesnacks og snacks som er velegnet til træning. Se vores store udvalg af Tikki hundegodbidder
 • Hundegodbidder fra Woolf er sunde, velsmagende og 100% naturlige godbidder til hunden. Du kan både få Woolf godbidder og varianter i stænger med en lidt længere tyggetid. Alle godbidder fra Woolf er er helt uden konserveringsmidler, tilsætningsstoffer og farvestoffer.
 • En god tyggesnack er rigtig godt for din hund. Tyggebenene har en tandrensende effekt, der ved brug reducerer og forbygger dannelsen af tandsten, plak og tandkødsproblemer, samt dårlig ånde. Vi har både tyggepinde, tørret kanin eller gedeører, energistænger, kalveunderben ja hos Smileydog har vi et stort og varieret udvalg af tyggeprodukter til din hund.
 • Er du igang med træning af din hund, er det vigtigt, at du har nogle sunde og velsmagende godbidder, der kan opmuntre din hund, når I har en veludført træning. I trænings øjemed, bør du vælge små godbidder, som hunden straks kan spise. Husk en hund skal belønnes inden for ca. 3 sekunder, ellers har den glemt hvorfor den lige fik en godbid.
 • Når du skal finde en velegnet godbid til din hund, bør du kigge efter de kornfri godbidder. Rigtig mange hunde tåler gluten rigtig dårligt, derfor har vi hos Smileydog et stort udvalg af kornfrie godbidder til hunden.
 • Se de lækre og velsmagende godbidder fra Ficcaro en godbidsfavorit hos rigtig mange hunde. FICCARO godbidder har et lavt fedtindhold og et højt proteinindhold. Kornfrie, gluten frie og bare rigtig gode og sunde.
 • Hos Smileydog har vi et kæmpestort udvalg af sunde og god godbidder til din hund. Det kan måske være svært at finde rundt i - vi har derfor udvalgt nogle godbidder som vi synes din hund skal smage. Du kan derfor i denne kategori hver måned finde en ny og spændende godbid du kan købe til dig hund. Hold øje med siden og lad dig overraske.
 1. Hundegodbid Tikki Okse yver sticks
  Hundegodbid Tikki Okse yver sticks
  55,00 DKK
  IKKE PÅ LAGER
 2. Godbidsdaase Sophie Allport
  Godbids dåse Sophie Allport
  199,00 DKK
 3. MUSH træningsgodbidder Kylling
  MUSH træningsgodbidder Kylling
  49,00 DKK
 4. 3 forskellige og sunde godbidder.
  Mini Treats 3-Pack
  69,00 DKK
 5. Premio Carpaccio hundegodbid
  Premio Carpaccio hundegodbid
  19,00 DKK
 6. Premio Chicken Pizza til hunde
  Premio Chicken Pizza til hunde
  39,00 DKK
 7. -28%
  Naturligt, velsmagende og proteinrigt skinneben fra gris
  Tibia Ben til hunde
  Special Price 18,00 DKK Regular Price 25,00 DKK
 8. -15%
  Tikki Marvben - Lækkert naturlig ben til din hund
  Tikki Marvben
  Special Price 33,00 DKK Regular Price 39,00 DKK
 9. 8in1 Delights Kødben 7 stk
  8in1 Delights Kødben 7 stk
  59,00 DKK
 10. Baileys Choice hundegodbidder
  Baileys Choice hundegodbidder
  15,00 DKK
 11. Lækkert tyggeben til hunden
  Braided Retriever 30 cm
  39,00 DKK
 12. Kæmpe ben til hunde
  Stegt Jumbo Okseben
  49,00 DKK
 13. -32%
  Lækker kyllinge snack til hunden
  TreatEaters Chicken Dumbbells 400 g
  Special Price 65,00 DKK Regular Price 95,00 DKK
 14. Whimzees tyggeben Ricebone
  Whimzees tyggeben Ricebone
  13,00 DKK
 15. Whimzees Veggie ører 18 stk
  Whimzees Veggie ører 18 stk
  319,00 DKK
I denne kategori finder du masser af lækre godbidder til hunde. Vi har godbidder med laks, kylling og oksekød. Vi har også tyggeben i flere størrelser, som især er god til at rense tænderne for tandsten, samt holde hundens tandkød i orden. Ikke mindst har vi tørret oksekallun, som både er sundt og lækkert for hunden. 
© 2018 smileydog.dk All Rights Reserved.