Whistler bolde der fløjter når de kastes

Whistler bolde der fløjter når de kastes VARENR. AB30202x0
The Whistler bolde fra Chuckit, er en bold produceret med 4 huller. Når bolden kastes med høj fart kan hunden høre vinden sus igennem hullerne, det giver en hvislende lyd. The whistler lyder altså anderledes en en normal lukket bold, i hvert fald for hunden, det kan være svært for os mennesker at høre lyden.. The Whistler passer til Chuck it! boldkasteren.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
79,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


* Påkrævede felter

79,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

The Whistler bolde fra Chuckit, er en bold produceret med 4 huller. Når bolden kastes med høj fart kan hunden høre vinden sus igennem hullerne, det giver en hvislende lyd.
The whistler lyder altså anderledes en en normal lukket bold, i hvert fald for hunden, det kan være svært for os mennesker at høre lyden.. The Whistler passer til Chuck it! boldkasteren.

The Whistler er en holdbar bold, og med suset den giver når den flyver hurtigt gennem luften, så hunden bliver ekstra stimuleret til at lege på en ny og spændende måde. Chuckit! The Whistler er nem at rengøre! Perfekt til at motionere din hund! Brug den i parken, i din baghave, eller hvor som helst der er masser af plads.

Størrelser
Small: 5 cm Ø. (2 stk)
Medium: 6 cm Ø. (2 stk)

Yderligere information

Yderligere information

Producent Chuckit
Farve Orange/blå
Bemærkning Giftfri naturgummi.
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér