Tug-E-Nuff - Sheepskin Ball Bungee

Tug-E-Nuff - Sheepskin Ball Bungee VARENR. T5060428310025
Tug-E-Nuff - Sheepskin Ball Bungee er et sjovt legetøj, ægte britiske fåreskind øger din hunds interesse i legetøjet, og bolden i bunden er naturligvis i giftfrit gummi. Den lille gummibold gør det lettere at kaste legetøjet. Tug-E-Nuff - Sheepskin Ball Bunge leveres i assorterede farver og måler 60 cm. i længden. Som andre Tug-E-Nuff Bungees har dette hundelegetøj stræk i håndtaget, som skåner hundens nakke og dine skuldre.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
199,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


Beskrivelse

Detaljer

Tug-E-Nuff - Sheepskin Ball Bungee er et sjovt legetøj, ægte britiske fåreskind øger din hunds interesse i legetøjet, og bolden i bunden er naturligvis i giftfrit gummi.  Den lille gummibold gør det lettere at kaste legetøjet. Tug-E-Nuff - Sheepskin Ball Bunge leveres i assorterede farver og måler 60 cm. i længden. Som andre Tug-E-Nuff Bungees har dette hundelegetøj stræk i håndtaget, som skåner hundens nakke og dine skuldre.

Tug-E-Nuff legetøj er designet til interaktivt spil og bør kun bruges med tilsyn

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse en str.
Farve Assorteret
Bemærkning Tug-E-Nuff Sheepskin Ball Bungee Tug leveres i assorterede farver og måler 60 cm. i længden.
Producent Tug-E-Nuff
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér