Ruffwear Basecamp mad og vandskål

Ruffwear Basecamp mad og vandskål VARENR. Q2075x
Ruffwear basecamp mad og vand skål hvor, der er tænkt på alle detaljerne. Designet er stilrent og praktisk, udført i rustfrit stål, med en silikone ring i bunden, så skålen står fast. De høje kanter sikrer, at vandet ikke så nemt skvulper over. Skålens bund er konisk hvilket gør, at vand eller mad samler sig i bunden, så det er let at nå.
Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Pris
379,00 DKK
Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt

Lagerstatus: På lager


* Påkrævede felter

379,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Ruffwear basecamp mad og vand skål hvor, der er tænkt på alle detaljerne. Designet er gennemført, stilrent og praktisk, udført i rustfrit stål, med en silikone ring i bunden, så skålen står fast. De høje kanter sikrer, at vandet ikke så nemt skvulper over. Skålens bund er konisk hvilket gør, at vand eller mad samler sig i bunden, så det er let at nå. Materialet er rustfrit stål, som er nemt at rengøre, og skålene kan stables, hvis du har flere. Skålen kan fås i 3 forskellige farver, Blå, grøn og sort Skålen kan indeholde 1,2liter.
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse en str.
Producent Ruff Wear
Materiale Materialet er 304 rustfrit stål, med silikone ring i bunden
Pleje Rengøres i vand med et mildt vaskemiddel
Bedømmelser

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér