Se alle de spændende nyheder - KLIK HER

Månedens tilbud - se mere KLIK HER

Click and collect - lageret er åbent for afhentning tirsdag til fredag 9-15

Gode råd vedr. hundetegn

Hundetegn

Hos SmileyDog kan du vælge mellem et stort udvalg af hundetegn. Vi har delt vores kategori op, så du nemmere kan få et overblik over, om du vil have hundetegn i stål, messing hundetegn, hundetegn i plast eller hvis det skal være lidt mere luksus, har vi også bling bling hundetegn. Vi har også hundetegn til de helt små hunderacer samt kattetegn.

Vi graverer dit hundetegn og sender det direkte til din postkasse. Vi har GRATIS levering på dit hundetegn.

Når du køber hundetegn hos SmileyDog får du:
Gratis levering og Gravering
Ring til at fastgøre hundetegnet til halsbåndet
Hundetegn i god kvalitet
Stort udvalg at vælge mellem
Professionel gravering
Lovpligtig hundetegn eller hunde id

I Danmark er det et lovkrav at hunde over 4 mdr. skal bære hundetegn eller hunde id, forsynet med ejerens navn og fulde adresse.
Vi anbefaler, at du tilføjer et telefonnummer på hundetegnet. For når hunden er væk, sidder du sikkert ikke hjemme på din adresse og venter, men er ude og lede efter den. Og skulle der være nogen der finder den imens, kan de jo nemt få fat i dig på din mobiltelefon. Det samme er praktisk hvis hunden skulle løbe væk, mens du er på arbejde. Ligeledes hvis hunden skulle komme tilskade og har brug for akut hjælp, er det også praktisk at folk, der finder den, kan få fat i dig pr. telefon og ikke først skal transportere hunden hjem på din adresse.

Gravering af hundetegn og hundeskilte
Alle vores hundetegn og hundeskilte bliver graveret på professionelle maskiner, der sikrer dig en holdbar og letlæselig skrift. Du bestemmer selv hvad du vil have stående på dit hundetegn. Du skal være opmærksom på at jo mere du skriver, jo mindre bliver skriften. Derfor kan det være praktisk at forkorte vejnavne og kun skrive initialer på fornavnet efterfulgt af efternavnet. 

F.eks.

B. Christensen
Blommetræsv. 22
9944 Hundeby
12124545

Istedet for:

Børge Christensen
Blommetræsvej 22
9944 Hundeby
Mobil: 12124545

Ligeledes er det en god ide at undlade at skrive" Mobil" eller "TLF.:" før telefonnummeret. Langt de fleste mennesker, som finder en bortløben hund, ved godt at 8 cifre på et hundetegn indikerer et telefonnr.
Og undlader du teksen foran telefonnr. bliver dit telefonnr. tydligere på hundetegnet.

Valg af hundetegn eller hundeskilt

Når du skal vælge et hundetegn kan der være mange faktorer der spiller ind for dit valg. Har du f.eks en lille hund, er du begrænset af at hunde tegnet skal være lille, så din hund ikke bliver generet af tegnet. Det betyder at der selvfølgelig også kan stå mindre tekst. Mange af vores kunder med små hund, vælger derfor kun at skrive telefonnummer på deres tegn, fordi de mener at det er den vigtigste oplysning, hvis deres hund bliver væk.


Har du en meget lang adresse, kan det være en fordel at dele adressen op på to linjer. Her anbefaler vi, at du vælger et navneskilt til hunden, som kan graveres på begge sider. F.eks et hundeskilt i stål - Kødben - klik her


Vi anbefaler ikke brug af kæder/ metalhalsbånd, da det både slider kraftigt på din hundspels, men også nedsætter levetiden på dit hundetegn. Når hunden løber rundt eller bevæger sig, vil hundetegnet mange gange om dagen kører mod halsbåndet. metal der kører mod metal, bliver selvfølgelig slidt kraftigere end hvis det kørte mod læder eller andet materiale.
Hvis du bruger metalkæder, anbefaler vi et hundetegn med livstidsgaranti på graveringen Se Red Dingo hundetegn her

Nogle hunde bader ofte ved stranden, men saltvandet kan være hårdt ved forskellige metaller. Hvis din hunde ofte bader ved stranden, anbefaler vi et hundetegn i rustfrit stål. Se Stål hundetegn her

Nogle hunde har brug for at bære lydløse hundtegn eller hundetegn, der vejer meget lidt. Her kan et hundeskilt i plast være et praktisk valg. Se vores Hundeskilte i plast her


Når du bestiller

Når du bestiller et hundetegn, skal du udfylde den ønsket tekst, på siden med, det valgte hundetegn. Bemærk at der er angivet maks. antal tegn (inkl. mellemrum) henover hver tekst-rubrik. Dette er angivet for at opnå en optimal og læselig gravering. Al tekst på hundetegnet vil blive centreret, så vidt det er muligt.

Husk at læse korrektur på din tekst inden afsendelse af ordreren. Vi kan desværre ikke læse korrektur på hundetegnene, da mange hundenavne og ejer-navne kan staves meget forskelligt.

Det er også dit ansvar om teksten på dit hundetegn, lever op til hundetegns loven. Vi har rigtig mange kunder, som bruge vores hundeskilte til andet end hunde, f.eks som kæreste gaver, navneskilte på skoletasker mv. Samtidig har vi mange kunder, som kun ønsker navn og telefonnr. på hundetegnet. Derfor kontakter vi ikke kunder, hvor teksten ikke efterleverer loven.

© 2018 smileydog.dk All Rights Reserved.