Cookies
På www.Smileydog.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 11.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies

Persondatapolitik
Logstatistik bruges på www.smileydog.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.smileydog.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. GLS og Postnord modtager derfor disse oplysninger med henblik på levering. Har du bestilt et navneskilt vil dine oplysninger blive sendt til Reddingo, med henblik på levering af navneskiltet til dig.

Personoplysningerne registreres hos 4hotdogs.com, (moderselskab for Smileydog.dk). Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos www.Smileydog.dk og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Smileydog.dk er Direktør, Merle Rosenkrantz.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: Smileydog@smileydog.dk.

Generelle oplysninger
Smileydog.dk
c/o 4hotdogs.com Aps
Måløv Værkstedsby 59
DK-2760 Måløv

Tlf: 5131 1459

Email: Smileydog@smileydog.dk

CVR nr. 3641 0949

Siden er sidst opdateret den 14. april 2018.

Vi bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér