Vinterjakke Dory

På lager
VARENR
15ca07
Den perfekte beskyttelse til din hund, når den er udsat for kolde vejrforhold, eksempelvis om vinteren. Den bløde imiteret pelsforing holder din hund varm og gør jakken utroligt behagelig at have på. Hundefrakken har integreret brystdækken, som beskytter bryst og mave. Hunden bevarer således sin kropstemperatur.
Fra Regular Price 339,00 DKK 169,50 DKK Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER
Spørgsmål til product

Den perfekte beskyttelse til din hund, når den er udsat for kolde vejrforhold, eksempelvis om vinteren. Den bløde imiteret pelsforing holder din hund varm og gør jakken utroligt behagelig at have på. Hundefrakken har integreret brystdækken, som beskytter bryst og mave. Hunden bevarer således sin kropstemperatur. 

Der er rigtig mange fine detaljer på den quilted hundejakke, der er anvendt orange fljøl til at afslutte alle kanter, og der er broderet en lille orange stjerne på den aftaglige hætte.

Vinterjakken er nem at tage af og på, og den beskytter også hunden under maven. Den passer til både hanhunde og tæver, og der er mulighed for en lille justering ved maven idet jakken er lukket med velcro. Hundedækkenet har et praktisk lille hul i nakken, så hundesnoren kan sættes fast i halsbåndet. Hætten kan tages.

Specifikation
Size Guide Link Er du i tvivl om størrelsen - KLIK HER
Producent Camon
Farve Grå
Materiale Yderstof 100% polyester, foer: 100% polyester
Pleje Kan vaskes i maskine på skåne program på 30 grader, må ikke tørretumbles.
Størrelsesguide

Vejlende mål for racerne - KLIK HER

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Vinterjakke Dory
Din bedømmelse
© 2018 smileydog.dk All Rights Reserved.